...

Hellojsan! Har precis druckit en kopp te och tittar på ¨Vakna med The Voice¨ och ska snart gå upp och börja göra iordning mig, måste ju vara snygg när man går till skolan, hah ;)
Mamma brukar alltid vara hemma på fredagar men hon hade några möten idag så hon kommer kanske hem vid 4-halv 5 så det får bli stallet efter det. Jag tänkte rida ut en sväng med Vickan om det inte är jättehårt och halt för då får jag rida till ridhuset.
Lite senare ikväll så kommer Gunilla och Elena hem till oss för att Paco (Elenas pappa och Gunillas man) är i Spanien hos sin mamma och sina syskon och Pappa och Alvin är också borta så vi ska ha tjejmyskväll, det ska bli jättemysigt ;) Vi ska laga jättegod mat och bara ha mys!
Läääängtar jättemycket tills vi ska ha Tindra när Elena, Gunilla och Paco åker till Sir Lanka den 29:de Januari, det ska bli så mysigt att ha en hund hemma och det är inte vilken hund som helst. Hon e helt underbar. Vi ska också ha Elenas och Gunillas hästar + Vickan så det blir fullt ös den veckan men det blir kul.


Nu får ni njuta av en bild på Tindra igen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback