Gustav Svalling ridning imorrn <3

Helloj! Har precis ätit middag, det blev nått kätt med potatisgratäng! Det var super gott.
Imorrn är det programridning för Gustav Svallning, är helt galet taggad gör att Vickan var helt galet fin idag. Min älskade Elena red henne, hon rider henne skitbra nu. Hon har hittat jättemycket ¨knappar¨på henne så då är hon förhoppningsvis fin till imorrn då jag ska rida P1:an för första gången :) Det kommer bli jättespännande. Jag rider 13.30 i Rörbys ridhus på Drottningholm om någon vill komma och kolla :)

Imorrn kommer denna lilla sötisen hem till oss och ska bo här i 9 dagar...:)

PUSS så länge ;)

Dålig uppdatering!

Hejsan! Dålig uppdatering, jaaaag veeet!
Idag slutade jag 12.15 som jag alltis gör på fredagar då jag och Ida tog bussen till Jungfrusunds gym. Jag och Ida ska börja gymma där 2-3 dagar i veckan :) Är verkligen jättejätte taggad!
En bild på mig från igår:


...

Hello! Nu sitter jag i skolan och har Tema, jag har studietecknik :)


Träna ikväll

Godmorgon! Har precis ätit frukost och ska nu upp och fixa mig, börjar 08.10 idag så jag går väl vid kvart i.
Ikväll ska jag också träna igen för Gunilla klockan 19.00 i ridhuset :) Är faktiskt jättetaggad eftersom att hon var så fin igår. Men hon är jättepigg just nu, hon hoppar och far överallt hehe :)
Min outfit idag till skolan:
° Ett par mjukisbyxor från Sobea, ett par rosa.
° Ett vit linne Gina Tricot.
° En vit och blårandig kofta från HM.


Magisk

Vickan var super super fin idag! Hon gjorde 8:a mässiga skolor. Jag red igenom P1:an och det gick jättebra, hon var så himla fin idag! Har inget mer än att säga att jag älskar min ponny! <3
Sorry! Jag glömde att ta kort på hennes outfit idag... ber om ursäkt!

Idag får ni en bild på Elena och hennes ponny Lotus II som hon tävlade internationellt med:


No-prov

Hello! Har kommit hem från skolan nu och ätit lite mellis och ska snart byta om till stallkläder och ta 4:a bussen. Mamma kommer och hämtar mig vid vägen och kör in min till stallet :) Jag ska träna klockan 7!
Idag i skolan var det som vanligt, tråååkigt! Vi hade NO-prov och det gick faktiskt jättebra :) Kunde alla frågor tilloch med VG och MVG frågorna eler som vi får C-A frågorna :)


Ps: jag vet att jag ska bli bättre på att lägga ut bilder!

Bråttom

Har bråttom så det blir ett väligt kort och ett ontressant inlägg! Ha en bra dag förrsenten! <3



Skolan nästa

Hello! Just nu sitter jag och dricker en kopp te. Har gjort iordning mig så när jag har druckit te´t klart ska jag sätta på mig ytterkläderna och gå till Jenny :) Ida kommer inte till skolan idag för hon skulle iväg och kolla sin läsförståelse med sin mamma någonstans hela dagen så det blir bara jag och Jenny som går tillsammans till skolan!
Byeee

Spa dag :)

Idag har Vickan varit på Spa igen hela dagen! Det tyckte hon var jättekul och sköönt! :) Vi åkte med Elena och Gunilla som hade med Funny. Det gick faktiskt jättebra att ha dom tillsammans i lastbilen, bara dom fick käka på hö! ;)
Nu har min älskade andra halva av familjen kommit hem, jättemysigt är det faktiskt! Ska vara lite social meddom nu! ;)
Lägger ut en bild på Vickan från Spa´t senare!


Piggelin Vickan :)

Hello! Var ute i skogen idag på Vickan och hon var en riktig piggelin ;) Sen åkte jag och Mamma hem och handlade och åt middag. Efter middagen så ringde Gunilla och frågade om vi ville komma på myskväll igen och det ville vi så jag har tillbringat kvällen med dom bästa igen. Vi hade grymt kul :)

En underbar kväll

Har haft en underbar kväll tillsammans med dom allra bästa och närmaste!
Kan bara säga en sak Ni är bäst Gunilla, Elena och Mamma <3 Älskar er alla <3

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min fina vän 15 år!

Grattis älskling <3


Stallet nästa

Hello! Nu har jag kommit hem från skolan, det blev lite senare för jag stannade kvar i skolan för att plugga lite inför ett prov på onsdag i NO...:( Jag missade ju lite när jag var sjuk men det var skönt att vara tillbaka i skolan igen och träffa mina underbara kompisar! ;) Ska vänta på att mamma kommer hem så vi kan åka till stallet tilll prinsessan ;)

...

Hellojsan! Har precis druckit en kopp te och tittar på ¨Vakna med The Voice¨ och ska snart gå upp och börja göra iordning mig, måste ju vara snygg när man går till skolan, hah ;)
Mamma brukar alltid vara hemma på fredagar men hon hade några möten idag så hon kommer kanske hem vid 4-halv 5 så det får bli stallet efter det. Jag tänkte rida ut en sväng med Vickan om det inte är jättehårt och halt för då får jag rida till ridhuset.
Lite senare ikväll så kommer Gunilla och Elena hem till oss för att Paco (Elenas pappa och Gunillas man) är i Spanien hos sin mamma och sina syskon och Pappa och Alvin är också borta så vi ska ha tjejmyskväll, det ska bli jättemysigt ;) Vi ska laga jättegod mat och bara ha mys!
Läääängtar jättemycket tills vi ska ha Tindra när Elena, Gunilla och Paco åker till Sir Lanka den 29:de Januari, det ska bli så mysigt att ha en hund hemma och det är inte vilken hund som helst. Hon e helt underbar. Vi ska också ha Elenas och Gunillas hästar + Vickan så det blir fullt ös den veckan men det blir kul.


Nu får ni njuta av en bild på Tindra igen


En stjärna i boken för Vickan och mig ;)

Hello! Nu på kvällen tränade jag Vickan och det gick supersuper bra, hon var fin min prinsessa. Efter det red jag hem medans mamma och Gunilla/Bugg åkte och handlade, dom köpte också med sig Thai till oss :) När jag kom tillbaka till stallet fixade jag Vickan inför natten och hennes mat, jag mockade också snabbt åt Funny så slapp Gunilla göra det när hon kvällsfodra och det blev hon väldigt glad över ;) Efter jag fixat iordning i stallet så gick jag upp till Gunilla där Mamma och Gunilla var. Jag och mamma dukade medans Gunilla fixade brasan. Sen åt vi och det var jättegott, glömde dock ta bild på det.
Har precis duchat nu och ska ta en kopp te med mami och kolla lite på TV och sen ska jag sova. Jag börjar ju sent imorrn så det är sköönt :)

Skola imorrn

Hello! Jag är hemma idag med och kurerar mig lite, mår bättre men som sagt inte 100%. Imorrn ska jag i alla falla till skolan, vi har jättekort dag imorrn. Jag börjar 9.50 och slutar 12.15. I vanliga fall böörjar jag 08.00 och slutar 12.15 men imorrn har vi ingen gympa för att våran gympalärare skulle bort så det är nice.
Sen åker Alvin och Pappa och tävlar och tränar i helgen så dom ska åka ikväll, vi får fira Alvin någon annan dag helt enkelt. Hans skidåkning och satsning är väldigt viktig så det blir bara jag och Mamma hela helgen igen ;) Då kan i vara i stallet hela dagarna, mysigt! <3

Jag och Totte:


GRATTIS ÄLSKLING!

Idag är det ingen vanlig dag för att idag fyller min lillebror 11 år!
GRATTIS VÄRLDENS FINASTE LILLEBROR, JAG ÄLSKAR DIG <3



Dålig uppdatering!

Hejsan, jag har inte har bloggat på några dagar för att jag har varit sjuk men jag mår lite bättre nu men inte 100%. Vickan vilade imåndags och igår och idag kämpade jag mig till stallet och joggade henne lite, hon kändes jättefin faktiskt. Jag trodde att hon skulle vara mycket piggare och ofukuserad än vad hon var.
Jag fick också en fråga at Lovisa om jag kunde lägga ut en bild på Vickans ¨loocker¨och det kan jag absolut göra någon dag.

Nu ska jag fortsätta att titta på ¨Livet blir bättre¨som är väldigt bra och sorligt.. :`(

Mår piss

Mår så jävla dåligt, det ända jag vill nu är att mamma ska komma hem ifrån stallet. Pappa och Alvin är i skidbacken och tränar. Vickan fick vila idag, mamma var somm sagt bara där och mockade och fixade med henne <3 Skanar min gullis Vickan <3 Får dåligt samvete när jag inte är där hos henne...:(

My darling <3


Sjuk :(

Är sjuk.... finns inte så mycket mer att säga förutom att jag mår piss......
Det bli ingen bild idag tyvärr.
Sen hade jag tänkt att sluta med de där dag 3 Osv för att jag orkar inte hålla på med det längre

Träffat min Prins idag

Idag har jag varit i stallet hos Vickan, skrittade bara ut på henne i 40 minuter. När jag kom tillbaka hjälptes jag och mamma till så vi kunde åka för vi skulle åka och hälsa på Totte på Djurgården. Det var jättekul och få träffa honom igen, han kände igen mig :) Jag red honom också och det gick skitbra, det var så roligt att få sitta på honom igen :) Efter jag hade ridit så red Angelica honom lite och jag hjälpte henne, hon var jätteduktig <3
Jag är typ sjuk nu också :( mår skit dåligt! Jag har en bild på Totte som är på min mobil så jag lägger ut den sen :)


<3 Fix Victoria <3

Det finns inte ord på hur mycket jag älskar dig Victoria. Du gnäggar när jag kommer till dig. Du är vackrast på jorden, du e bara underbarast. Det är obeskrivligt. När jag springer runt i hagen springer du efter mig och gör dina kast med huvudet, samma i ridhuset när vi är där själva och jag springer och du följer efter. Denna känlsa med att komma så nära en häst går inte att berskriva. Du e magiskt Vickan, det kan ingen ta ifrån dig. Du e min absolut, absolut bästa vän <3
ÄLSKAR DIG FIX VICTORIA <3

Duktigaste Ponnyn <3

Först måste jag säga att att min ponny är bäst, verkligen bäst. Jag var ute och skrittade och travade lite med henne idag. Hon var jättepigg och drog iväg några gånger, haha gullis. När hon blir pigg gör hon ¨hingstkast¨med huvudet, det är jättegulligt <3 MIn prinsessa <3 När jag kom tillbaka till stallet var jag stolt för att jag tog mig ut i snöstormen ;)
Imorrn ska jag rida till ridhuset, ska vara där vid 12 för att min älskade vän Ida Pantzar som har Arragon ska träna för Bugg så då ska jag också dit med Vickan ;) Ska bli jättekul att se Arragon, hon har inte haft honom länge. Hon hämtade honom den 3:de Januari. Jag tror dom passar som handen i handsken <3 Det ska också bli jättekul att träffa Ida och Lena (Idas mamma) :)
Ni kan också läsa Idas blogg HÄR!!!!!


Här e sööta Arragon:


Dag 9, en bild på mig och min bästa vän

En bild mig, Jenny och Ida. Ida och Jenny har jag känt sen jag var två år gammla och vi har altid hållit ihop. Jag älskar dom så enormt mycket, dom e världens finaste tjejer båda två <3 Jag har många fina vänner men dom här e bara mer ändå <3
OBS! Denna bilden var ifrån 7:an. Jag tycker själv att jag är jätteful på den bilden men det var den ända jag hittade på oss nu. Har bara bilder från när vi var små och dom ville jag inte lägga upp... menmen...



MAGISK PONNY

Vickan var jättefin idag när vi tränade. Hon var riktigt stadig emellanåt och trampade på riktigt fint :) Vi har köpt ett nytt bett till henne som hon älskar, det är ett gummibett. Hon älskar verkligen det, hon blev som en ny häst i munnen :) Imorrn ska jag gå till ridhuset och bara jogga henne ordentligt och på lördag ska hon sktitta. På söndag ska jag också åka och hälsa på Totteli, det ska bli jättekul att få träffa honom och rida... jag saknar verkligen honom, min lilla älskling <3
Finatste Touch Of Class ¨Totte¨<3

Till skolan-till SO:n

Nu ska jag till skolan  och börjar med att ha 2tim och 20 min SO, inte kul asså!! Jag slutar tre idag så jag ska till stallet direkt efter det, jag ska träna klockan 7 idag :) <3
Hade tänkt ta bild och lägga ut nu men jag hittar inte det på denna datorn utan jag få ta den andra apple datorn istället ;)

Dag 8, en dålig vana jag önskar att jag inte skulle ha

Ehhh... Ja, bra fråga. Jo, jag har faktiskt en, det är ofta kollar ner när jag rider. Jag kämpar verkligen med det och det blir bara bättre och bättre :)
INTE TITTA NER NÄR NI RIDER MINA KÄRA LÄSARE!!

Dag 7, vad skulle du göra om du fick en miljon

Om jag fick en miljon skulle jag resa till ett riktigt fint ställe, eller flera ställen. Jag skulle vara borta lääänge :) Sen skulle jag lägga ner lite pengar till min sport :)
Det blev att jag gjorde 3 av dagarna nu eftersom att jag missade dom, soooorry! Nu ska jag byta om och sen ska jag dra mig till stallet. Jag bloggade faktiskt i skolan på min IPhone men den laggade så det gick inte att publicera...

Igår i skolan.... Inte kul att vara tilllbaka i skolan, vil ha lov igen!!


Dag 6, typ av killar jag faller för

Dom typer av killar jag faller för är snygga, snälla, vågar vara sig själv, roliga och sen måstemåstemåste dom lukta gott. Killparfym är det bästa av allt ;) Sen glömde jag ju att dom måset ha snygga kroppar, det är också mysigt ;)
Här e en snygg kille:

Dag 5, Någonting jag vill ha mera än allt annat just nu

Något jag vil ha av allt annat just nu är faktiskt en pojkvän, det skulle vara hur ysigt som helst :) Haha, jag får ta och haffa lite mera ;)

DÅLIG UPPTADERING, JAG VET!

Fööööööörlåååååt,Föööööörlåååt för dålig uppdatering. JAg har haft jättemtcket nu när skolan började igår och har varit jätte stressad.Jag har inte ens varit inne på datorn, men nu är jag tillbax. Vickan fick ta det lugnt igår, hon fick bara jättemycket kärlek. Vi har ockås köpt ett nytt bett till henne som är ett gummibett, jag ska testa det idag på henne. Efter skolan i dag så ska jag och Jenny åka till stallet tillsammans, jag får se då den tiden jag är hemma om jag hinner blogga, hehe :) Men nu ska jag äta frukost och sen ska jag gå till skolan med Ida. Jenny började 8 idag så hon går tidigare till skolan!
PUSSS

Hel dag med syster

Hejsan, idag var jag i stallet 10.15 och gjorde iordning Vickan, Elena hjälpte mig lite att göra iordning henne. Sen skrittade jag till ridhuset och Elena körde bilen dit. Elena red henne i ungefär 50 minuter och hon var jättefin. Hon ligger på plus hos Elena just nu, haha :) När hon var klar skrittade jag långa vägen hem som tar ungerfär 30 minuter så hon verkligen fick skritta av ordentligt. Jag tog in henne i stallet och gav henne sitt godis hon alltid får efter ridning, borstade av henne och la på henne täckerna och tog ut henne i hagen. Sen tog jag ut Mexico på gången och gjorde iordning honom medans Elena gjorde sig klar med Casino. När både jag och Elena var klara red vi iväg, vi var ungefär borta i 1 timme. Casino är behandlad så han har stått i sjukhage och bara ledits så Elena höll på att åka av flera gånger, han var helt knäpp. Haha, gulliga Mexico bara piaffa och passageade när han blev lite upprörd, det var ganska roligt faktiskt förutom att Elena nästan åkte av. Sen när vi kom tillbaka till stallet drog vi av grejerna och putsade dom. Sen så fyllde älskade Elena 20 år i fredags så vi skulle hem till dom nu ikväll och äta trårta så jag åkte med Elena hem till hennes pojkvän i Abrahamsberg och åt pizza och myste. Det var jättemysigt. Sen åkte vi hem till Elena, det huset som ligger vid stallet och åt tårta med massor av annat folk. Mamma var också där :) Och nu e jag hemma och har precis duschat. Imorrn kväll ska jag, Amanda och Jenny gå på Texas Long Horn resturang på Hornstull, det ska verkligen bli mysigt. Ska också på dagen till stallet och rida Vickan med Elena, hon ska bara hjälpa mig. Vickan ska bara joggas lösgjord imorrn för att hon har gått hårt nu i två dagar! Ni ska jag vara social med min familj, haha :)
Det här är idag då jag och Elena tjockar oss :)

Dag 4, mina mål/drömmar/önskningar

Asså jag har väl inte riktigt några mål/drömma/önskningar så i livet men i hästvärlden är mina mål att komma med i Landslaget, mina drömmar är vet jag inte riktigt och önskningar finns det massor som jag önskar mig ;)

Molly Malhotra

Jag tänkte blogga om en person, hon heter Molly Malhotra och är 98:a. Hon e sjukt snygg, sööt, snäll och underbar :) Vi gick på samma dans när vi var små sen har vi inte haft någon kontakt men nu har vi sets några gånger och chattat mycket på facebook :) Hon går i Birka skolan som ligger grannskola med min :) Hon e också singel så det är bara att haffa killar :) Hon e verkligen hur gullig som helst <3
Här e hon, visst är hon snygg!? <3 Gullisen min <3

Bildbomb

Här kommer en bildbomb men massor av olika sorters bilder:

Vickelina trav:
Vickan galopp:
Vickan får en klapp på ärevarvet:
Vickan trav:
Vickan i travökning:
Puss:
Totte i sommras:
Totte:
Vackraste Totteli:
Mys med Märta:
<3
Saknar dig Totte <3
Framridning:
Finaste Märta:
Vickan i sommras i Skåne innan vi fick hem henne:
<3
Jag och min lillebror på midsommar:
Sista bilden Mathilda tog på henne i skåne innan vi hämtade henne:
Nöjd Totte efter SM-kval:
Prisutdelning på Totte:
Eskilstuna på Tottebus då vi fick SM-kval:
Världens finaste:
Totte i collektingring:
Puss innan start, Totte älskar att pussas:
Mys innan start:
Prisutdelning på Prinsen:
Fina Tottebus:
Vackraste ¨Syster¨ Kärlek till dig hjärtat <3
Elena och Casino:
Elena på ponnyn Lotus som hon red i landslaget med, detta är i Holland:
Elena och Lotus i Holland på en internationell tävling:
Min tränare Gunilla och hingsten Loco:
PUSS

Beridaren Elena Garcia Petersson

Idag vaknade jag vid halv ett och åt frukost som mamma hade fixat, sen gjode jag iordning mig och åkte till stallet. Jag gjorde direkt ordning Vickan, så red jag och Elena til ridhuset. Jag red vickan i ungefär 10 minuter innan Elena hoppade upp på henne. Hon kändes jättejättefin dom 10 minutrarna jag red henne, jag gjorde mycket skänkelvikningar på korta och långa diagonaler i trav och skritt. Sen bytte jag och Elena så jag skrittade lite på Mexico och Elena red Vickan. Vickan var magiskt fin, Elena red henne riktigt bra. Hon gjorde lite skolor, skänkelvikningar, ökningar o.s.v. Elena ska rida henne imorrn också :) Hha, Elena sa när hon red: ¨asså det här finns inte, det finns inte¨ haha, hon menade att det finns ingen som Vickan ;) Gullig Elena <3 Men hon ar verkligen jättefin!
Imorrn ska jag vara i stallet 10.15 och träffa Elena. Då börjar jag att göra iordning Vickan och rida henne till ridhuset och Elena kör bilen dit och så rider hon henne. Sen rider jag hem henne och jag och Elena mockar och gör höpåsar till våra hästar. Vi gör sen iordning Mexico och Casino (elenas hästar) och skrittar ut på dom, jag ska skritta Mexico :) Se den 29:de Januari ska Elena och Gunilla åka bort till Sir Lanka i 10 dagar med Paco, Jack, Ewa och Pelle så då ska vi ha Tindra hemma hos oss (deras hund) och mamma ska ta hand om Funny som e Gunillas häst och jag ska rida Mexico :) Ska bli jättekul! Tindra är världens finaste hund, det finns ingen älskad hund som henne :)

Här e Funny:


Mexico:


Och Tindra:

<3

Dag 3, min favoritårstid och varför.

Min favortitårstid är såklart sommar. Jag älskar sommaren för att det är varmt då man blir brun, man kan bada, grilla med kompisar på en strand och det är nästan aldrig mörkt. Det är också så skönt att rida med bara T-shirt och man kan rida och bada med hästen ;) Åhh, vad jag lääängtar till sommaren när jag skriver om den...
Det här var i sommras då jag hoppade min Prins Touch Of Class <3

Dag 2, någon du verkligen vill träffa just nu.

Någon jag verkligen träffa just nu är Joanna Karbach som har flyttat till Umeå innan jullovet :( Saknar dig bebis <3 <3 <3 <3 Hon e verkligen världens goaste tjej <3
Jag ska lägga ut en blid på henne ikväll eller imorrn, men nu måste jag sova :)
PUSSS

TRÖTTTTT

Är helt sjukt trött, kämpade mig till att vara i stallet och att rida på prinsessan. Har inte sovit en blund inatt för vi var ju i en lokal och hade skit kul, det var jag, Anna, William och Johan :) Nu ska jag sova! GOOD NATT

Bowling + vara i en lokal hela natten :D

Hejsan, jag har bowlat ikväll med Elena, Gunilla, Paco, Jack, Charlie, Alvin, Mamma och Pappa :) Jag sög.. Först fick ingen strike och bara en spärr och sen tappade jag klotet när jag skulle skjuta så det flög åt andra hållet :) haha! Sen åkte vi hem och Gunilla och Paco följde med oss hem men direkt när jag kom hem bytte jag om och packade några saker och nu är jag med massa kompias i en lokal och ska vara här hela natten, haha vi har as kul. Nu ska vi gå till statiol och köpa godis.
HEJDÅ^^

Dag 1, en bild på mig + 10 fakta

1. Jag älskar hästar.
2. Jag är kär.
3. Min klass är väldigt töntig.
4. Nu ska jag träffa några kompisar.
5. När jag gick i 3:an var jag tillsammans med 5 killar samtidigt.
6. Jag har en lillebror.
7. Jag ska sova borta inatt.
8. Jag har storlek 37/38 i skor.
9. Jag har tonat mitt håt lite mörkare.
10. Jag vill ta hål i naveln


 En bild på mig, jenny och Johan i skolan <3 Hha, det fanns ty bara den som jag kunde ta från Idas dator.


Bara för att gör bloggen lite roligare :)

Dag 1- En bild på mig + 10 fakta
Dag 2- En person som jag vill träffa just nu.
Dag 3- Favorit årstid och varför.
Dag 4- Mina mål/önskningar/drömmar.
Dag 5- Någonting jag vill ha mer av allt annat nu.
Dag 6- Typ av killar jag faller för.
Dag 7- Vad skulle jag göra om jag fick en miljon.
Dag 8- En dålig vana som jag önskar att jag inte hade.
Dag 9- Bild på min och min bästa vän.
Dag 10- En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11- Någonting jaag oroar mig för.
Dag 12- En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 13- Mitt dröm bröllop.
Dag 14- En bild av mig själv för ett år sen.
Dag 15- Någonting gjag ångrar.
Dag 16- Innehållet i min väska.
Dag 17- En person jag vill byta liv med en dag och varför.
Dag 18- Vad jag åt idag.
Dag 19- En bild på det jag köpte senast.
Dag 20- Min favorit film.
Dag 21- En bild på mig själv tagen utav någon annan.
Dag 22- Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23- En låt som får mig att gråta.
Dag 24- Mitt favoritprogram och varför.
Dag 25- Min favorithögtid.

FEEEEST

Nu sitter jag hemma hos Ida Pida och ska snart ut träffa några kompisar och feesta. Idag har jag varit i stallet hela dagen och började den med att träna för Bugg/Gunilla och det gick faktiskt jättebra. Vi red lite öppnor och slutor och det gick jättebra. Sen var jag också lite tränare för Ida och Jenny när dom red sina medryttarponnysar på banan och dom var duktigan :) Jag fick en fråga om jag inte kunde lägga upp en bild när Vickan var klippt så det ska jag göra nu :) Nu ska jag ut och feesta :)




SEE U LATER ALIGATOR <3


Lussan träning

Förlåt för dålig uppdatering... Har varit i stallet hela dagen och jag tränade för Lussan nu i kväll, det var jättejätte häftigt.  Det var typ bästa dagen i mitt liv. Hon har liksom vunnit världscupen, hon tyckte också att Vickan var en riktigt fin ponny så det var jättekul att höra :) Vickan skötte sig bra förutom att hon var väldigt pigg efter som vi klippte henne idag och hon var som en ängel då. Hon vara stog där och tyckte det var jätteskönt. Det var första gången hon blev klippt ;) Hon blev super fin i kroppen och fin färg och helt plötsligt fick hon värsta nacken ;) Imorrn ska jag till stallet med Ida och Jenny så ska jag rida till ridhuset på Vickelina. Mne nu MÅSTE jag sova för jag är jättetrött!
Jag vet att jag måste bli bättre på att lägga upp bilder och jag lovar att bli bättre på det...
PUSSSSS

SPA DAG!

Hoppas alla har haft en trevlig nyårsafton och nyårsdag! Jag har iallafall haft det jätte trevligt. Idag har jag varit på Karlslundgård på häst spa med Vickan. Vickan fick först gå vattenband och sedan fick hon stå på en vibrationsmatta, då hon också fick vitaflour och sedan laser. Hon har haft en riktigt härlig dag.
Nu sitter jag med Ida som ska "sova" över hemma hos mig, eller inte direkt sova för båda är välldigt pigga. Komer bli as kul! Imorgon ska jag försöka vara i stallet ganska tidigt för att jag måste skritta ut på Vickan innan hon går ut i hagen. Jag kommer blogga lite senare ikväll för nu ska jag vara social mot Ida ;)