Beridaren Elena Garcia Petersson

Idag vaknade jag vid halv ett och åt frukost som mamma hade fixat, sen gjode jag iordning mig och åkte till stallet. Jag gjorde direkt ordning Vickan, så red jag och Elena til ridhuset. Jag red vickan i ungefär 10 minuter innan Elena hoppade upp på henne. Hon kändes jättejättefin dom 10 minutrarna jag red henne, jag gjorde mycket skänkelvikningar på korta och långa diagonaler i trav och skritt. Sen bytte jag och Elena så jag skrittade lite på Mexico och Elena red Vickan. Vickan var magiskt fin, Elena red henne riktigt bra. Hon gjorde lite skolor, skänkelvikningar, ökningar o.s.v. Elena ska rida henne imorrn också :) Hha, Elena sa när hon red: ¨asså det här finns inte, det finns inte¨ haha, hon menade att det finns ingen som Vickan ;) Gullig Elena <3 Men hon ar verkligen jättefin!
Imorrn ska jag vara i stallet 10.15 och träffa Elena. Då börjar jag att göra iordning Vickan och rida henne till ridhuset och Elena kör bilen dit och så rider hon henne. Sen rider jag hem henne och jag och Elena mockar och gör höpåsar till våra hästar. Vi gör sen iordning Mexico och Casino (elenas hästar) och skrittar ut på dom, jag ska skritta Mexico :) Se den 29:de Januari ska Elena och Gunilla åka bort till Sir Lanka i 10 dagar med Paco, Jack, Ewa och Pelle så då ska vi ha Tindra hemma hos oss (deras hund) och mamma ska ta hand om Funny som e Gunillas häst och jag ska rida Mexico :) Ska bli jättekul! Tindra är världens finaste hund, det finns ingen älskad hund som henne :)

Här e Funny:


Mexico:


Och Tindra:

<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

2012-01-07 @ 18:53:50
Postat av: Anonym

2012-01-07 @ 18:53:55
Postat av: Sofia

Oj, förlåt, råkade skicka 2 tomma kommentarer :/ men jag skulle bara säga att din ponny är verkligen super fiiiiin!! Och ni är de perfekta ekipaget!! :)

2012-01-07 @ 18:57:10
Postat av: Ebba Widell

hah! :) Tack så jättemycket Sofia! :) Det värmde <3

2012-01-07 @ 19:03:44
URL: http://eidressageteam.blogg.se/
Postat av: Charlotta Lundblad

Jätte fina!! Vad kul att det går så bra hon är verkligen fin Victoria! :) <3 kram <3

2012-01-08 @ 00:29:20
URL: http://audinadenfina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback